Афіша

У Світловодську відбудеться футбольний турнір пам’яті Олександра Іванушка (АФІША)

У Світловодську відбудеться футбольний турнір пам’яті Олександра Іванушка (АФІША)
У суботу, 18 березня, у Світловодському спортивному комплексі імені Анатолія Тузовського на честь світлої пам’яті полеглого захисника України, кращого воротаря футбольної родини Світловодська Олександра Іванушка федерація футболу міста організовує футбольний турнір, участь у якому візьмуть команди ветеранів зі Знам'янки, Олександрії, Світловодська (40+) та Кременчука (65+). Запрошуємо підтримати команду міста на цьому турнірі. Початок ігор з 10:00.
Олександр Іванушко народився 13 квітня 1982 року у Світловодську. Закінчив Світловодську загальноосвітню школу №7, вступив до професійно-технічного училища №5, після закінчення якого продовжив навчання у льотній академії Національного авіаційного університету у тодішньому Кіровограді. Працював у ТОВ "Світловодський річковий термінал".

Олександр займався футболом у комплексно дитячо-юнацькій спортивній школі міста Світловодська під керівництвом тренера Віктора Третяка. Брав активну участь у футбольному житті громади, захищаючи ворота рідної команди. Останнього разу Олександр взяв участь у першості міста у 2022 році, яку тоді проводили на підтримку Збройних сил України.

19 червня 2022 року Олександр Іванушко був мобілізований до лав Збройних сил України.

4 березня 2023 року загинув під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку внаслідок ворожого артилерійського обстрілу та стрілецького бою.

9 березня 2023 року Світловодськ попрощався із 40-річним військовослужбовцем Олександром Іванушком.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF