Афіша

Конкурс писанок "Прикрашаємо великоднє дерево"

Конкурс писанок "Прикрашаємо великоднє дерево"
Традиційним символом великодневих свят вважається писанка. Особливо це свято люблять дітлахи, оскільки можна проявити свої творчі здібності при розмальовуванні святкових яєць. А от коли яскравих гарненьких яєчок назбирається багато, то можна прикрашати ними все довкола: повісити біля дверей як оберіг, зробити композицію та поставити вдома на видному місці, або прикрасити ціле дерево.
Перше великоднє деревце з’явилось у Світловодську у 2016 році, його прикрасили 30 конкурсних писанок. У 2017 році деревце виросло до шестидесяти робіт, у 2018 році ми отримали вже більше 100 різнокольорових яєчок. Кожного року у нас були 2 номінації класична писанка та сучасна. Цього року зустрічайте нову номінацію — колективна писанка.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у цьогорічному прикрашанні дерева. Кожна писанка, створена вами, стане оберегом для нашого міста та нашої країни. Дев’ять авторів найкращих писанок отримають цікаві призи від ГО "Наше місто".

Наряджаючи молоді дерева стрічками та яскравими яйцями, люди закликали весну прийти швидше, та подолати зимові холода. Найвідоміше великоднє дерево знаходиться в Німеччині, у німця на ім’я Фолькер Крафт. Починав він з 18 писанок, зараз у його колекції понад 10 000 різнобарвних яєць. Також його дерево стало чудовою туристичною принадою для людей з усього світу. Нам є куди рости, давайте ростити наше деревце разом!

До участі запрошуються усі бажаючі! Місце проведення — арт галерея "Наше місто". Тривалість конкурсу — 8 квітня - 5 травня. Роботи приймаються у трьох номінаціях: традиційна, сучасна та колективні писанки. Тема традиційної писанки — квітка любові. А от що стосується сучасної писанки, то тут на допомогу авторам приходять сучасні матеріали та фантазія.

Умови участі у конкурсі:

1. Учасниками конкурсу можуть бути представлені як колективні, так і індивідуальні роботи.
2. Експонати передаються оргкомітету у користування, та не повертаються.
3. Ви можете власноруч прикрасити Велекодневе дерево власною писанокою з 08.04 у арт-галереї "Наше місто" за адресою вул. Героїв України 40, з вівторка по пятницю з 10:00 до 17:00. У суботу та неділю з 10:00 до 15:00. Роботи обовязково повинні бути підписаними, та мати можливість для підвішування. Визначення переможців та нагородження відбудеться 11.05.19.

ОФОРМЛЕННЯ РОБІТ

Обов'язковою є наявність стрічки для підвішування. До стрічки кріпиться бейджик (папірець будь-якого кольору) на якому обовязково мають бути вказані ПІБ, вік автора роботи, місто проживання, мобільний телефон (автора чи батьків).

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Конкурсні роботи не повертаються! За неправильне оформлення робіт оргкомітет не несе відповідальності (якщо робота не буде підписана - учасник не зможе взяти участь у конкурсах та отримати винагороду). Переможці будуть нагороджені цінними подарунками від ГО "Наше місто", ГО "Світле місто" та дипломами 11 травня!

Ксенія Бондаренко

"ВК" у PDF