Афіша

Відкриття виставки «У краю синіх собак»

Відкриття виставки «У краю синіх собак»
В тиши тишайшей, галерей,
Беззвучное идёт кино.
Загадку красок и теней
Испей, как терпкое вино.
Открой, чего не может быть,
Познаешь то, что не дано.
В тиши тишайшей, галерей,
Смотри застывшее кино…
(Яна Дябина –Товкайло)
З дитинства для мене слово чарівник та художник були синонімами. 22 вересня о 12:00 в арт-галереї «Наше місто» відбудеться відкриття виставки «У краю синіх собак». Ця виставка має підтвердити мою думку дитинства. Казкова філософія, яскраві фарби, чисті, наївні, прості мотиви та щось невловиме, те, що буває тільки у чарівних світах, це все є у живописі творчої родини Товкайло.

Запрошуємо вас зануритись в чарівний світ мистецтва та прийти підтримати митців - талановиту родину.
Володимир Товкайло професійний художник широко відомий в Україні та за її межами.

Яна Дябіна-Товкайло (дружина Володимира) має свій впізнаваємий стиль живопису та своїх шанувальників. Її картини знаходяться в українських та закордонних приватних колекціях. Олександр Товкайло (син Володимира та Яни) його творче бачення тільки формується, це зовсім юний митець, але про його творчість ми ще будемо чути не раз. Також родину свого молодшого брата підтримає своєю творчістю Віктор Товкайло. Його чудернацькі, казкові образи завмерли в кераміці…

Працюватиме виставка до 17 жовтня. Вхід завжди вільний. Запрошуємо усіх охочих відвідати АРТ-Галерею «Наше місто». Галерея знаходиться за адресою: вул. Героїв України, 40 (колишня книжкова крамниця). Довідки за тел. 067-71-200-32.

Ксенія Бондаренко

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF