Афіша

Вперше у Світловодську! Науковий марафон

Вперше у Світловодську! Науковий марафон
ШАНОВНІ УЧНІ ТА СТУДЕНТИ! Черкаський державний технологічний університет запрошує Вас до участі в Дебатному турнірі зі сталого розвитку серед учнів 10-11 класів та студентів коледжів, технікумів.
ФОРМАТ ДЕБАТІВ

Базовим форматом дебатів є формат Карла Поппера, що являє собою поєднання дебатів Лінкольна-Дугласа і Політичних. Цей тип дебатів направлений на навчання командній роботі як під час підготовки, так і під час самих дебатів. Він передбачає участь команд у складі трьох чоловік у кожній.

Формат дебатів Карла Поппера виник як програма, що розвиває вміння розмірковувати та мислити критично, обґрунтовувати власні думки та аргументовано опонувати. Формат має свій стиль, близький до політичних дебатів, де студенти навчаються обговорювати проблеми, аналізувати їх з різних точок зору, розробляти можливі шляхи (стратегії) їх вирішення.

У цьому мета дебатів Карла Поппера – залучити учасників до обговорення проблем і планування рішень, а не просто до участі в дискусії. Більш детальні методичні рекомендації Ви отримаєте після оформлення заявки.

УМОВИ УЧАСТІ В ДЕБАТНОМУ ТУРНІРІ

Для участі в турнірі необхідно до 11 квітня 2016 року надіслати на електронну адресу оргкомітету (debatechdtu@gmail.com) заявку на участь у дебатному турнірі.

УВАГА!!! До дебатного турніру набираємо лише 20 команд. Встигни зареєструватися! Участь у дебатному турнірі безкоштовна.

Адреса оргкомітету: Факультет економіки та управління, Черкаський державний технологічний університет, б-р. Шевченка, 460, м. Черкаси, Україна 18006. E-mail: debatechdtu@gmail.com Тел.: (0472) 71-10-57

Контактні особи:

Ткаченко Юлія Володимирівна (тел. 063-866-4956);
Ковальчук Яна Олександрівна (тел. 097-455-75-83);
Кулик Юлія Сергіївна (тел. 093-525-30-50).

Ми у соціальних мережах: Вконтакте: vk.com/svitlodebate

Як прийняти участь у Дебатному турнірі?

1 крок – збери команду з 3-х чоловік(учні 10-11 класів).
2 крок – до 11 квітня заповни заявку та зареєструйся E-mail: debatechdtu@gmail.com
3 крок – 13 квітня з 16.00 до 19.00 прийми участь у підготовці до Дебатного турніру на базі Світловодського міського Палацу культури (підготовку та майстер-клас проводять викладачі та студенти Черкаського державного технологічного університету). 4 крок – в травні прийми участь у Дебатному турнірі на базі Світловодського міського Палацу культури.

Нагородження:
- всі члени команд отримають Сертифікат учасника Дебатного турніру;
- команди переможці запрошуються до участь у тренінгу на базі Черкаського державного технологічного університету (організований транспорт для переможців безкоштовно).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF