Афіша

Прес-конференція на тему: Реформування територіальних органів юстиції

Прес-конференція на тему: Реформування територіальних органів юстиції
У п’ятницю, 18-го березня 2016 року у Кіровоградському прес-клубі (адреса: вул. Соборна, 1-а, колишня вулиця 50 років Жовтня), відбудеться прес-конференція “Реформування територіальних органів юстиції та системи надання безоплатної правової допомоги, вдосконалення системи он-лайн послуг”.
Питання до обговорення:
• Які завдання виконуватимуть Бюро правової допомоги?
• Які адміністративні послуги можна отримати он-лайн?
• Які зміни відбуваються в роботі територіальних управлінь юстиції?

Згідно з планом реформування Мін’юсту, буде ліквідовано майже 600 районних управлінь юстиції радянського зразка, які існували в Україні протягом 20 років. Замість них будуть створені Бюро правової допомоги. Планується створення більше 400 таких Бюро по всій країні. У новостворених Бюро громадянам надаватимуть безоплатну правову допомогу. Українці, які не мають доступу до Інтернету, зможуть скористатися перевагами онлайн-послуг - консультант допоможе отримати ту чи іншу довідку, подати заяву тощо.

З питань участі у прес-конференції, будь ласка, звертайтесь до Вікторії Талашкевич за телефоном: 050-321-39-19 або електронною поштою gubernator-kr@ukr.net

Початок - об 11:00. Список доповідачів оприлюднимо незабаром!

Увага: Якщо хтось з журналістів хоче приїхати з районів - напишіть Вікторії Талашкевич - ми постараємося знайти гроші на відшкодування квитків!

Цей захід здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту «Справедливе правосуддя».

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF