Афіша

Любов ненавмисно нагряне!...

Любов ненавмисно нагряне!...
Продюсерський центр "BREM-art production" запрошує кіровоградців 12-го лютого на розважально-танцювальне шоу "Любов ненавмисно нагряне" - в клуб "Provocateur".
Партнери свята - вокальний дует Сергій та Оксана, танцювальний клуб "Олімп" агентство моделей «Мікс-моделі" та інші. Замовлення квитків - по телефону: 099-048-90-44.

Напередодні ДНЯ всіх закоханих - під патронатом самого Святого Валентина - в програмі шоу: романтична гра "Любов з першого погляду" концертна програма за участю танцювальних дуетів Клубу спортивного танцю "Олімп" знаменитого вокального дуету у складі Сергія Колчина і Оксани Яненко, і популярного вокалбенда "D.Voice" під керівництвом Романа Бутовського,

У програмі беруть участь також: Владислав Кашпуренко, Олеся Бушмакина, Олена Флай, танцювальний центр "Авангард" і їх KorneyDanceCrew, модельне агенство "Mix моделі". На завершення програми вечора для всіх учасників, артистів, глядачів і гостей святкова дискотека!

До участі в грі "Кохання з першого погляду" запрошуються самотні чоловіки і жінки, юнаки і дівчата, які мріють знайти свою половинку, змінити своє життя на краще і знайти свою любов! Для всіх учасників гри передбачені нагороди, пам'ятні подарунки від організаторів та партнерів. Запрошуємо до співпраці партнерів на взаємовигідних умовах з наданням можливостей для реклами, PR, просування своїх інтересів в рамках нашої програми!

"ВК" у PDF