Афіша

Конкурс "Я — журналіст!"

Конкурс "Я — журналіст!"
В Україні триває Міжобласний конкурс учнівських творчих робіт "Я — журналіст!".
До участі запрошуються учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці позашкільних закладів, а також учні та студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Переможці отримають дипломи і призи, в тому числі — відзнаку від Національної спілки журналістів України.

Умови конкурсу

Учасники Конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 на одну із двох тем (на вибір):
“Цікаве — поряд” (про цікаву людину або цікаве місце у своєму регіоні) або “Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті”.
До творчої роботи учасник Конкурсу додає есе довільної форми обсягом до 1 друкованої сторінки формату А4 на тему “Чим мене приваблює професія журналіста?”.

Історія конкурсу

Конкурс «Я – журналіст» проводиться з 2009 року. У різні роки його учасниками були старшокласники та студенти з 9 областей України – Рівненської, Волинської, Хмельницької, Житомирської, Миколаївської, Сумської, Херсонської, Закарпатської та Чернівецької. Ось і цьогоріч «Я – журналіст!» запрошує до участі учнів 8-11 класів та студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації з усіх областей.

Організатори конкурсу «Я – журналіст!» сподіваються, що участь у ньому стане для багатьох майбутніх юних журналістів гарним поштовхом до подальшого розвитку в здобутті омріяної професії. Як це сталося з переможцями минулих років, значна частина яких нині вже успішно здобуває фах журналіста у провідних університетах України, а дехто – і успішно співпрацює зі ЗМІ.

Деталі за посиланням: http://nsju.org/index.php/article/5378

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF