Актуально

Вісточка на фронт

Вісточка на фронт
Діліться новинами та побажаннями із нашими захисниками
У минулому номері ми започаткували рубрику «Вісточка на фронт», в якій кожен охочий може передати свої побажання нашим захисникам і захисницям на передову, адже завдяки волонтерам там читають «Вісник Кіровоградщини». Сьогодні публікуємо перші слова підтримки від себе особисто та героїнь наших матеріалів. Приєднуйтеся!

Богдан Дроздов, головний редактор газети «Вісник Кіровоградщини»:

Шановні наші бійці й бійчині. Наша довіра вам і наша віра у вас — безмежні. Доказом цього є те, що ми залишилися в Україні і, коли немає тривоги, спимо у своїх ліжках у піжамах, як говориться у широковідомому мемі.
А раз ми вдома, то продовжуємо працювати і кожен матеріал випуску так чи інакше присвячувати ЗСУ. Ми охоче розповідаємо, як в різних куточках Кіровоградщини люди різного віку, статі і професій працюють, аби допомагати вам наближати такий бажаний мир. Тільки один вид матеріалу ми не любимо, коли розповідаємо, що хтось із наших земляків поповнив небесне військо.
Тож янгола-охоронця вам! Із нетерпінням чекаємо Перемоги, щоб подякувати за неї кожному з вас. І тоді вже буде ваша черга говорити і ставати героями наших матеріалів.


Людмила Кругленко, керівниця центру первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради (Олександрійський район Кіровоградської області):

Коли ми говоримо, що наша армія сильна, — це не просто слова, а й факт, який визнається світом. Сьогодні хочу від себе особисто та від імені всього трудового колективу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради» підтримати всіх захисників та захисниць, які боронять найбільшу країну Європи — нашу Україну! А особливо військовослужбовців і військовослужбовиць нашої Онуфріївської громади.
Кожного дня ми бажаємо всім нашим хлопцям та дівчатам миру, міцної броні на жилетах, сталевого здоров'я, стійкості духу, надійних побратимів та спокійного сну. Нехай ваша відвага та воля допомагають вам якнайшвидше здолати ворога і повернутися додому живими. Нехай у ваших жилах кипить козацька кров, нехай войовниче завзяття надихає вас до перемоги. Дякуємо, що бережете нас та Україну!

Катерина Мусенко, волонтерка з Олександрії Кіровоградської області, яка випікає булочки на передову:

Я хочу побажати нашим ЗСУ сили, натхнення, наснаги. Щоб з кожною моєю булочкою ви відчували запах своєї домівки, запах їжі, приготований вашою дружиною, сестрою, мамою, донькою. Хто у пеклі війни, хай на пару хвилин відчують, що вони вдома. Адже ця випічка не особисто від мене, а від усіх українських жінок. Хай вас Бог береже і дає сили, щоб ви повернулися живими і здоровими. Ми вас усіх чекаємо. І повірте, я і моя родина не втомимося вам допомагати до самої нашої Перемоги!


Усі, хто має бажання підтримати наших захисників словом чи передати привіт або побажання, пишіть нам у месенджер на сторінці «Вісника Кіровоградщини» у фейсбуці (facebook.com/visnyk.news), на наш Viber (097 888 53 53) або на електронну пошту visnyk.mail@gmail.com. Найкращі ми надрукуємо на сторінках газети або спеціального випуску, який їхатиме на фронт.

З Україною в серці наближаємо нашу перемогу!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF