Актуально

Пільгова передплата на 2022 рік триває!

Пільгова передплата на 2022 рік триває!
Шановні читачі та передплатники газети «Вісник Кіровоградщини»! Ми безмежно вдячні вам за інтерес і довіру до нашого видання. Ми бачимо, як невпинно зростає кількість наших передплатників, і це зігріває наші серця та стимулює працювати ще краще.
За п'ять років роботи «Вісник Кіровоградщини» дійсно став бажаним у кожній домівці, але коли ми оголошували пільгову передплату на нашу газету, то навіть не очікували такого буму! Телефон нашого колцентру не замовкає ані на хвилину! Наші помічники працюють у посиленому режимі — без перерви та вихідних, але просто не встигають обробляти замовлення всіх охочих.

Ми приємно вражені такою високою активністю наших постійних та нових читачів у бажанні отримувати нашу газету. Розуміємо, наскільки вчасним і необхідним було проведення безоплатної передплати, і ще раз дякуємо народному депутату України Олесю Довгому за таку унікальну можливість для мешканців області й водночас підтримку нашого видання.

Аби всі охочі змогли скористатися унікальною пропозицією та встигли безоплатно передплатити «Вісник Кіровоградщини» до кінця акції, ми вирішили приймати ваші замовлення також безпосередньо в редакції газети, за номером телефону: (097) 888 53 53.

Для тих, кому зручніше оформити пільгову передплату онлайн, ми створили спеціальну сторінку, на якій ви можете залишити свою заявку на пільгову передплату. Для цього перейдіть за вказаним посиланням або відскануйте QR-код на обкладинці цього випуску: bit.ly/visnyk2022.

Нагадуємо, що пільгова передплата триватиме до 30 листопада включно. Наш багатоканальний телефон працює щодня з 8:00 до 20:00. Його номер: (097) 202 45 75.

За власні кошти газету «Вісник Кіровоградщини» можна передплатити в будь-якому відділенні «Укрпошти». Наш передплатний індекс: 86866.

Дякуємо вам за підтримку, довіру і любов до нашого видання!

"ВК" у PDF