Актуально

«Віснику Кіровоградщини» — 5 років!

«Віснику Кіровоградщини» — 5 років!
17 березня «Вісник Кіровоградщини» відсвяткував своє маленьке, але дуже важливе свято — 5 років з дня виходу першого випуску!
Пам’ятаємо, як ми з нетерпінням чекали появи з-під друкарського станка першого випуску газети «Вісник Кіровоградщини». Страшно тоді хвилювалися, але дуже хотіли, щоб кожен із читачів якомога швидше отримав свій примірник. Ми уявляли, як кожен із вас, сидячи вдома в улюбленому кріслі чи за столом разом із родиною або у колі друзів, гортав сторінки нашого видання і вивчав із цікавістю тексти та фото.

Навіть через п’ять років ми не перестали хвилюватися, адже нам дуже важливо, щоб кожен номер захоплював вас, був максимально цікавим, інформативним та корисним.

За час нашої роботи ми отримали неймовірний досвід. Ми стали професійніші у створенні матеріалів, вдосконалили якість фоторепортажів, започаткували та регулярно оновлюємо ваші найулюбленіші рубрики: «Путівник Кіровоградщини», «Люди про людей», «Кіровоградщина та її мистецтво хюґе» та інші.

Ми змінилися зовнішньо, підготували 253 випуски, пережили карантин, об’їхали всю Кіровоградщину для того, щоб лишатися з вами.
Дякуємо, наші шановні читачі, що були й лишаєтеся нашими мотиваторами, критиками, ідейними натхненниками усі ці п’ять років! Ми йдемо далі із вами, розвиваємося для вас, щоб разом із нашим виданням кожен побачив Кіровоградщину очима її мешканців!

З повагою колектив «ВК»

"ВК" у PDF