Актуально

Що очікувати від Бика у 2021 році?

Що очікувати від Бика у 2021 році?
До Нового року залишилося зовсім мало часу, тому треба дізнатися про забаганки нового покровителя — Білого Металевого Бика, подумати про вбрання, визначатися зі стравами на святковий стіл та ознайомитися з тим, що допоможе задобрити господаря року.
Що символізує Білий Бик. Білий Металевий Бик надійний, працелюбний, впертий. Від цієї тварини варто очікувати рішучих дій та сміливих рішень, та й білий колір Бика говорить про світлу смугу 2021 року.

Консервативна тварина пропонує зустріти Новий рік в колі найрідніших людей, тих, з якими комфортно та легко. Перед святкуванням варто гуртом з родиною прикрасити домівку і так само разом приготувати страви. У новорічну ніч не можна нудьгувати, тому тут буде доречно використати конкурси або настільні ігри.

Що можна одягнути у новорічну ніч. Кольорова гамма одягу нехай відповідає тотему прийдешнього року. Світлі відтінки, металевий блиск тканин чи аксесуарів — пояс, сережки, туфлі чи сумка, — задобрять вимогливого Бика. Давно відомо, що символ року гнівається на червоний колір, тому давайте не будемо дратувати його яскравими нарядами, особливо після непростого 2020 року.

Що потрібно поставити на святковий стіл. Бик — невибаглива тварина, тому не треба вигадувати щось незвичайне, складне в оформленні. Оберіть прості, але ситні страви: картопля з м’ясом, голубці, котлети. Бик любить поїсти, особливо овочі, тому овочева нарізка виходить на перший план, а разом з нею і запечені яблука. Можна ставити на стіл рибу, морепродукти, свіжі екзотичні фрукти. Не купуйте газовані напої, хай це буде компот чи узвар. А от солодке Бик точно оцінить — тому і цукерок, і морозива, і торта нехай буде вдосталь.

Що дарувати. Дарувати варто те, що знадобиться в повсякденному житті і не буде дарма пилитися в шафі. І не обов’язково це має дорого коштувати, куди важливіше оригінальність і практичність.

Альона Зозуля
за інформацією chronicle.znaj.ua

"ВК" у PDF