Актуально

На Луганщині загинув Іван Горошко

На Луганщині загинув Іван Горошко
16 листопада від вогнепального поранення у селі Войтовому, що поблизу Станиці Луганської, загинув учас-ник АТО/ООС, 21-річний знам’янчанин Іван Сергійович Горошко.
Як повідомляв раніше начальник групи з морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю обласного військового комісаріату Петро Гарасимяк, військовослужбовець загинув при невизначених обставинах.

Але вже 17 листопада за процесуального керівництва військової прокуратури Луганського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил викрито та затримано військовослужбовця, підозрюваного у скоєнні вбивства.

За версією слідства, смертельне поранення в область потилиці Іванові Горошку наніс зі стрілецької автоматичної зброї його співслужбовець. Обвинувачений зізнався у скоєнні злочину та підтвердив, що наніс смертельне поранення своєму співслужбувцю, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі розпочато досудове розслідування. Підозрюваному інкримінують обвинувачення за статтею «Умисне вбивство».

Слід відзначити, що відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину, доки її вину не буде встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: Іван Сергійович Горошко народився 7 липня 1999 року в с.Калмазове Вільшанського району Кіровоградської області Солдат, розвідник-навідник 3-го розвідувального відділення 1 розвідувального заводу розвідувальної роти в/ч А 0284 (м. Львів). У загиблого залишилася вагітна дружина.

Вічна пам’ять...

Станіслав Фадєєв

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF