Актуально

Спортивна обнова у Верблюжці

Спортивна обнова у Верблюжці
18 жовтня у селі Верблюжці Новгородківського району відкрили майданчик з вуличними тренажерами.
Улітку минулого року жителі села звернулися до народного депутата Олеся Довгого з клопотанням сприяти у придбанні спортивного
обладнання. Місце для активного відпочинку для усіх охочих вибрали у центрі — поблизу школи. 80 тисяч гривень на придбання тренажерів надійшло в громаду з державного бюджету на соціально-економічний розвиток району на 2018 рік завдяки нардепу, 50 тисяч гривень виділила сільська рада, тому закупили два комплекти — й у Верблюжці буде дві зони з тренажерами для занять фізкультурою і спортом. Також сільська рада виділила кошти на встановлення спортивного комплексу.

Тривали підготовчі роботи, й нарешті — відкриття об’єкту, тому сюди прийшли і школярі, і їхні батьки, і пенсіонери, і працівники сільської ради. Сільський голова Любов Кулик наголосила, що робота нардепа дійсно відбувається за принципом «За словом — діло!», адже сертифікат на встановлення тренажерів громада отримала минулого року на відкритті мініфутбольного поля із штучним покриттям, теж спорудженого за кошти соцеконому. У свою чергу помічник-консультант народного депутата України Ніна Грязнова подякувала сільському голові та депутатському корпусу сільської ради за співпрацю, а дітям та спортивним жителям громади побажала задоволення від руху. Діти веселилися, співаючи і танцюючи, а потім, коли перерізали символічну стрічку, відправилися опробовувати тренажери.

Принагідно повідомляємо, що ситуація із фінансуванням заходів щодо соціальноекономічного розвитку окремих територій, кошти на які влітку цього року заблокував уряд (про що ми детально роз’яснювали в одному з попередніх номерів), на сьогодні не змінилася.

Тетяна Юганова
Спортивна обнова у Верблюжці
Спортивна обнова у Верблюжці
Спортивна обнова у Верблюжці
Спортивна обнова у Верблюжці

"ВК" у PDF