Актуально

Олесь Довгий переміг на виборах до Верховної Ради України по 102 одномандатному виборчому округу

Олесь Довгий переміг на виборах до Верховної Ради України по 102 одномандатному виборчому округу
21 липня відбулися вибори до Верховної Ради України. На 102 виборчому окрузі партією, що набрала найбільшу кількість голосів, є «Слуга народу», кандидатом, який набрав найбільшу кількість голосів, став самовисуванець, чинний нардеп Олесь Довгий.
За результатами обробки 93,57% протоколів, партія, яка набрала на Кіровоградщині найбільшу кількість голосів, — це партія «Слуга народу» — 51,49%. На 102 одномандатному виборчому окрузі за результатами обробки 100% протоколів, за кандидата в народні депутати України Олеся Довгого проголосували 40,71% виборців, за його суперника від «Слуги народу» Артема Петрощука — 27,81%.

Як зазначив сам Артем Петрощук на своїй сторінці у фейсбуці: «… Довгий вів кампанію без роздачі грошей, гречки. Вимушений визнати за ним чесну перемогу…» Так, кампанія виграна чесно. У чому її успіх? Позаду 1,5 місяці дуже динамічної, виснажливої, але водночас цікавої роботи. Обираючи стратегію на ці вибори, Олесь Довгий та його команда вирішили, що цього разу вони відмовляться від традиційних технологій передвиборчих перегонів з концертами, палатками і безліччю агітпродукції, якою зазвичай засмічують все навколо численні партії та кандидати. Натомість зробили ставку на особисте спілкування з людьми, за півтора місяця об’їхавши майже 150 населених пунктів та провівши понад 180 зустрічей, на яких поспілкувалися приблизно з 20 000 жителями 102 округу. Так, це було виснажливо, але вартувало того: діалог виявився надзвичайно цікавим і продуктивним, адже дав можливість Олесю Довгому донести до кожного з виборців власну систему цінностей, а це життя, свобода і майбутнє дітей; у свою чергу майбутній обранець отримав зворотній зв’язок для більш точного розуміння проблем, пріоритетів та очікувань по кожній території, що є надзвичайно важливим для його подальшої діяльності. І, звісно, ці численні відверті розмови в атмосфері довіри та підтримки дали Олесю Станіславовичу ту силу й енергію, які допомогли йому у цій перемозі.

«Як і говорив на зустрічах, іду у відпустку, аби відновити сили, приділити час дружині й сину та батькам. А восени чекатиму вас на нових зустрічах вже у статусі народного депутата України, щоб спільно розробити план дій і разом робити життя у кожному з населених пунктів кращим і затишнішим. Лише у співпраці можливо досягнути успіху!»

Щиро ваш
Олесь Довгий

фото: Богдан Дроздов

"ВК" у PDF