Актуально

Допоможіть розкрити злочин

Допоможіть розкрити злочин
Довгий час жителі Онуфріївки для виходу у Всесвітню мережу користувалися або мобільним інтернетом, з усіма його вадами і перевагами, або дротовим інтернетом мiсцевого провайдера. Відчайдушно заздрячи мешканцям інших міст України, які за ту ж саму, або й меншу абонплату мали швидкість не в 10 мега біт в секунду, а до десяти раз вищу.
Але прогрес не стоїть на місці і на ринку телекомунікаційних послуг Онуфріївщини з’явився новий гравець. Це компанія «HomeNet». Компанія пропонує швидкість до 100 мега біт в секунду за абонплату в 170 гривень на місяць. Цілком природньо, що дехто з Онуфріївчан вирішив перейти до нового провайдера, особливо зважаючи на постійні проблеми з інтернетом, які виникають у дротового iнтернету в останній час та їх «чудову» технічну підтримку.

На сьогоднi компанiя «HomeNet» веде активне будiвництво мереж в Онуфріївцi і в найближчий час очікувалося на масове підключення абонентів, але при тестуванні лінії виявилося, що сигнал відсутній. З’ясувалося, що невідомі особи порізали кабель, який, до речі, немає ніякої комерційної цікавості для злодюг, бо виготовлений не з кольорового металу, а з пластику. Представники компанії написали заяву до Онуфріївського відділу поліції, то ж злодії, будемо надіятися, скоро будуть встановлені.

Звертаємося до вас з проханням надати компанії інформацію, яка буде сприяти розкриттю цього злочину та попередженню наступних. Звертатися за телефоном:

(096) 326 97 75, (050) 533 23 84 Олег Павлович.

(068) 955 77 77, (066) 336 83 63 Едуард Володимирович.

Винагорода та повна анонімність гарантується.

onufrievka.com.ua

"ВК" у PDF