Актуально

Святкуй з «ВК»!

Святкуй з «ВК»!
Друзі! Наступний номер випуск «Вісника Кіровоградщини» — сотий. Ми хочемо, щоб це маленьке, але вагоме для нас свято принесло нам та вам, шановні читачі, радість, і оголошуємо два інтерактивних конурси.
1
«100% життя» — наш конкурс-гра з нагоди 100-го випуску «Вісника Кіровоградщини». Конкур-сюрприз, конкурс-виклик, завдяки якому ваше життя стане цікавішим та різноманітнішим. Кожен з повнолітніх учасників (чоловіки, жінки, сімейні пари) отримає скретч-карту зі списком 100 справ, які слід буде зробити до 13 грудня 2018 року. Серед завдань — підтягнутися на турніку 20 разів, посидіти з чужою дитиною, провести цілий день у ліжку, влаштувати піжамну вечірку, посадити дерево тощо. Для підтвердження виконання кожної справи слід буде надсилати до редакції газети фото або відео. Окрім того, редакція сама буде періодично висвітлювати перебіг конкурсу.

Перші три учасники, які впораються із завданнями найшвидше, отримають смартфони. Ще два учасники, які посядуть 4-5 місця — цінні призи. Решта — проживуть незвичайний для себе рік та стануть героями наших публікацій.
Для участі необхідно на адресу редакції visnyk.mail@gmail.com надіслати заявку у довільній формі та розповісти у 5-6 реченнях, чому ви вирішили взяти участь у конкурсі «100% життя».

Загальна кількість учасників — 10.
Чекаємо на вас, відчайдухи! Буде цікаво!

2
Фраза, яку ми часто повторюємо героям наших матеріалів, котрі довго вагаються перед інтерв’ю: «Скромність — перший крок до невідомості». Тож «Вісник Кіровоградщини» знімає усі заборони та скасовує зайву скромність на цілих два тижні і пропонує вам до 23 березня телефонувати до редакції за номером 097 888 53 53 (у робочий час) та повідомляти імена тих людей (у тому числі й свої! Так-так, свої імена), які мають стати героями наших майбутніх публікацій. Ми обов’язково приїдемо: з вас — оповідь, з нас — гарні фото та тексти.

А ще до 100-го номера з великою повагою маємо нагоду привітати усіх жителів Знам’янського, Новгородківського, Олександрівського, Онуфріївського, Світловодського районів, яким виповнилося 100 і більше років. УСІ вони протягом березня отримають подарунки. Поважаючи такий солідний вік та зважаючи на стан їхнього здоров’я, ми звертаємося до членів їхніх родин: якщо ви хочете, щоб історію життя ваших прекрасних довгожителів дізналася Кіровоградщина, повідомте, будь ласка, нам у будь-який зручний для вас спосіб.

Богдан Дроздов

"ВК" у PDF