Актуально

Шановні читачі!

Шановні читачі!
Зазвичай на Новий рік один одному бажають почати усе з чистого листа, а майже кожен планує розпочати як мінімум одну нову справу.
«Вісник Кіровоградщини» не лише будує плани, а й втілює їх у життя. Тож у першому випуску нового 2018 року на сторінках нашого електронного видання (електронна адреса vk.kr.ua) ми відкриваємо нову рубрику «Літмайданчик», де охоче публікуватимемо ваші цікаві літературні твори, тим самим об’єднуючи однодумців і колег по літературному цеху.

Першими на «Літмайданчику» розмістяться 5 розділів роману однієї з героїнь цього номеру Людмили Полонської «Это было не со мной», твори Олега Пащенка із села Іванівка Світловодського району (героя нашої минулорічної публікації «Усі захоплення — від нудьги, а коні — від любові») і його колишньої колеги — учительки Іванівської загальноосвітньої школи Людмили Селезень, а також оповідання Віктора Шевченка із селища міського типу Олександрівка (героя нашої минулорічної публікації «Людина-театр Віктор Шевченко»). Слід відзначити, що Олег Пащенко та Віктор Шевченко (не зговорюючись, бо не знайомі один з одним) власне і запропонували нам створити таку рубрику. Дякуємо вам, шановні, що завжди активні у своїх думках, міркуваннях та ідеях і не даєте нам зупинятися ні на хвилину.

Коли ці три автори надсилали нам свої твори, вони дещо хвилювалися представляти їх на широкий загал. І їм було б дуже приємно отримати позитивні відгуки та корисно попрацювати з конструктивною критикою. Взагалі, на нашу думку, найстрашнішою у світі є байдужість, тому і редакція, і автори сподіваються на зворотну реакцію від читачів «Вісника Кіровоградщини».

І, звісно, чекаємо на нові твори від нових авторів.

Контакти редакції ви незмінно знайдете внизу 8-ї сторінки друкованого видання.

Приємного читання!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF