Актуально

Символ 2018 року — Собака

Символ 2018 року  — Собака
На календарі початок грудня, а це значить, що як не крути, а думки усе частіше повертатимуть нас до зустрічі Нового року — свята та чергового етапу нашого життя. Пропонуємо озброїтися знаннями та позитивно зустріти цю радісну зимову подію.
ЩО ПРИНЕСЕ 2018 РІК?

Жовтий Собака, рік якого настане у лютому, адже за східним гороскопом рік жовтого земляного Собаки стартує 16 лютого, — це Собака стихії Землі. Земля уособлює постійність і цнотливість.

Жовтий колір означає тепло, сонце, золото, божественне. Також це колір свободи, оптимізму, радості, оригінальності, впевненості у собі. У східній філософії жовтий колір — символ сталості й мудрості.

Тож жовтий колір додасть Собаці мудрості, а стихія Землі забезпечить її матеріальною стійкістю.
Новий 2018 рік вдалий для налагоджування стосунків, створення сім’ї, народження дітей. Вплив стихії року буде настільки потужним, що у багатьох людей проявляться невластиві їм якості. Наприклад, затяті холостяки захотять офіційно оформити стосунки з другою половинкою, а ті, хто не прагнув мати дітей, неодмінно захотять стати батьками.

Самотнім людям, які не знайшли кохану людину, Собака подарує чудову можливість зустріти справжнє кохання, з головою поринути у вир пристрасті.

Стихія Землі символізує родючість, тому усі причетні до роботи на землі будуть відчувати на собі прихильність року Собаки. Трудолюбиві зберуть щедрий урожай, а ось на нероб чекає відсутність фінансової стабільності, навіть можуть зникнути ті джерела доходу, які були раніше.

У деяких культурах рік Собаки називають «роком пробачення», а стихія Землі й жовтий колір підсилюватимуть це. Тож цього року можна повернути прихильність тих, з ким посварилися. Старі образи швидко забудуться, а від душевних ран не залишиться й сліду.
Особливий вплив стихії Землі відчують на собі люди, що мають владу. Це керівники підприємств, політики, власники компаній тощо. Якщо вони будуть вести себе належним чином: проявляти справедливість, надавати допомогу у міру своїх можливостей та відстоювати розумні ідеї, Собака принесе небачену удачу їм та їхнім сім’ям.

Є надія, що 2018 рік стане мирним і спокійним. Затишшя очікується не тільки в сім’ї, на роботі, а й у політичних баталіях.
Це гарний час для починань, які стануть фундаментом усього подальшого життя.

За матеріалами інтернет-видань підготувала Тетяна Юганова

"ВК" у PDF