---
Актуально / Суспільство

Обсяг випуску промислової продукції в області продовжує зростати

Обсяг випуску промислової продукції в області продовжує зростати
Як ми вже повідомляли, у 2017 році випуск промислової продукції в області має тенденцію до зростання. Ця тенденція відчувається й зараз. Так, за інформацією Головного управління статистики у Кіровоградській області, у січні-березні 2017 р., порівняно з січнем-березнем 2016р., випуск промислової продукції в області збільшився на 13,8%.
У т.ч. у добувній промисловості та розробленні кар’єрів на 20,9%, переробній промисловості – на 12,9%, постачанні і розподіленні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 6,4%.

У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів випуск промислової продукції порівняно з січнем–березнем 2016р. збільшився на 17,3%, у т.ч. у виробництві молочних продуктів – у 2,2 раза, інших харчових продуктів – на 33,6%, олії та тваринних жирів – на 16,2%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 4,4%, готових кормів для тварин – на 2,7%. Водночас у виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості обсяги продукції зменшились на 24,9%, м’яса та м’ясних продуктів – на 8,1%.

"ВК" у PDF