Новгородківський район
Актуально / Влада / Суспільство

Вручення сертифікатів

Вручення сертифікатів
11 квітня представник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко відвідав Новгородку з робочим візитом. Він окреслив основні напрямки роботи Олеся Довгого у Верховній Раді та розповів про реалізацію ряду програм, спрямованих на соціальний захист незахищених верств населення, підтримку дітей і молоді в нашому окрузі.
Андрій Іщенко разом з головою райдержадміністрації Андрієм Кочергою вручили сертифікати на придбане за кошти державного бюджету обладнання за сприяння Олеся Станіславовича: центральній районній лікарні – на фізіотерапевтичне обладнання та ультразвуковий інгалятор, комп’ютерну техніку і електрофорез «УВЧ – 30»; центру первинної медико-санітарної допомоги – на два кардіографи та сумку-укладку сімейного лікаря. Для фельдшерів Новомиколаївки, Тарасівки, Інгуло-Кам’янки, Новоандріївки, Вершино-Кам’янки та Петрокорбівки було також передано сумки-укладки сімейного лікаря.

Центральна районна бібліотека отримала мультимедійну дошку та проектор; для музею під відкритим небом Галини Гопак було придбано матеріали для ремонту та благоустрою території; районний будинок культури отримав: дві колонки, два мікрофони, пульт мікшера, інтерактивну дошку, проектор та подіум. Працівники управління соціального захисту населення РДА отримали комп’ютерну техніку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF