Онуфріївський район
Актуально / Суспільство

«Вирішення проблем учасників АТО»

«Вирішення проблем учасників АТО»
31 березня в рамках спеціалізованого формування «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою сприяння соціальній та психологічній адаптації до мирного життя учасникам бойових дій, було організовано засідання круглого столу на тему «Вирішення проблем учасників АТО».
У роботі засідання круглого столу взяли участь представники області – головний спеціаліст Південного міжрегіонального центру Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції – Гуріна Л.В.; голова громадської організації «Штаб юридичної допомоги військовим» юрист Всеукраїнської правозахисної організації «Юридична сотня» – Красов А.І.; провідний фахівець із соціальної роботи відділу кадрової та правової роботи Кіровоградського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мироненко Юлія Сергіївна.

Спеціалісти надали висококваліфіковану юридичну консультацію з усіх проблемних питань.

Також виступили перед учасниками АТО представники районного рівня:
- перший заступник голови районної адміністрації Дуднік І.В.,
- директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фірсова В.Б.,
- психолог районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Назаренко А.В.;
- начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення Берест З.М.,
- головний спеціаліст районного відділу держгеокадастру Зеленська О.М.,
- лікар-психіатр ЦРЛ Медведьова О.В.,
- головний лікар КЗ «Центру первинної медико-санітарної допомоги Горобець Л.М.

На засіданні відбулося активне обговорення проблем учасників АТО. Демобілізовані учасники АТО отримали кваліфіковані консультації спеціалістів. Зустріч пройшла в атмосфері дружньої взаємодії та плідної співпраці.

«Вирішення проблем учасників АТО»

"ВК" у PDF