Новгородківський район
Актуально / Влада

Мешканці Вершино-Кам’янки обрали нового сільського голову

Мешканці Вершино-Кам’янки обрали нового сільського голову
У результаті позачергових виборів голови сільської ради, які відбулися 4 грудня, у селі Вершино-Кам’янка Новгородківського району обрано нового сільського голову. Ним стала Лариса Миколаївна Дяків, яка набрала 55,97% голосів виборців, залишивши позаду п’ятьох своїх конкурентів.
Усього у виборах, призначених відповідно до постанови Верховної Ради України у зв’язку зі складанням своїх повноважень попереднього голови Віктора Миколайовича Дімітрієва, взяли участь 65,95% від зареєстрованих виборців Вершино-Кам’янки – 461 з 699.

258 з них проголосували «за» Ларису Дяків. Такий успіх, впевнена Лариса Миколаївна, пов’язаний з тим, що вона все життя прожила у селі і виїжджати звідси не збирається – навпаки, мріє, аби і молодь залишалася у Вершино-Кам’янці: «Йти на вибори мене спонукало бажання змінити на краще життя в селі, аби воно не занепадало. Дуже хочеться, щоб наша молодь залишалася у Вершино-Кам’янці, а для цього вона повинна розвиватися. Тож, будемо йти вперед і робити все, що зможемо.

Чесно кажучи, я нічого не обіцяла, коли йшла на вибори, адже все залежить від надходжень, які будуть в сільській раді. Але хочеться і сільський клуб відремонтувати, і приміщення сільської ради, які знаходяться в занедбаному стані. Думаю, будемо потрошку їх реставрувати, звісно, виходячи з реальних коштів, і крок за кроком рухатися до змін на краще. Сподіваюся на підтримку і фермерських господарств, і одноосібників, адже всі ми живемо в цьому селі, і хочемо, щоб воно розвивалося і ставало все кращим
».

Довідка:

Лариса Миколаївна Дяків народилася 26 травня 1979 року в селі Вершино-Кам’янка Новгородківського району, має вищу освіту, голова ФГ «Алінушка 1995», депутат Новгородківської районної ради, член партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

"ВК" у PDF