Актуально / Афіша

До уваги читачів!

До уваги читачів!
Приємна новина для читачів «Вісника Кіровоградщини»!
Газета «Вісник Кіровоградщини» — молоде видання на інформаційному просторі області. На її шпальтах ми намагаємося розповідати нашим читачам про найцікавіші події, які відбуваються на Кіровоградщині, показати гарний, мальовничий, неповторний край, в якому ми всі живемо, які щирі, працьовиті і талановиті люди тут мешкають.

І нам дуже приємно, що наша газета припала до душі вам, наші любі читачі! Ми дізнаємося про це з численних дзвінків, які надходять до нашої редакції, за що ми вам дуже вдячні. Але поруч зі словами подяки за цікаві та пізнавальні матеріали, ми неодноразово чуємо від наших читачів запитання щодо передплати нашого видання на наступний, 2017 рік. Причому, більшість телефонуючих — люди пенсійного віку, які, на жаль, не можуть передплачувати періодичні видання за власний кошт, враховуючи мінімальний розмір пенсій, які вони отримують.

Тож, редакція газети вирішила звернутися по допомогу щодо передплати на наступний рік до народного депутата України Олеся Довгого. Наш вибір був невипадковим, адже аналіз роботи представників Парламенту на Кіровоградщині показав, що саме Олесь Довгий найбільше опікується проблемами виборців та надає їм реальну допомогу. І ми не помилилися! Олесь Станіславович погодився підтримати нашу ініціативу та допомогти передплатити газету «Вісник Кіровоградщини» на 2017 рік усім.

Бажаючим оформити підписку, повідомляємо: за підтримки Олеся Довгого, до 18 листопада 2016 року ви маєте змогу передплатити газету «Вісник Кіровоградщини» на 2017 рік на БЕЗКОШТОВНІЙ основі, зателефонувавши за номером відділу передплати!

Телефон відділу передплати: (067) 930 16 16.

Богдан Дроздов,
головний редактор

"ВК" у PDF