Знам’янський район
Актуально / Суспільство

Урочистості до Дня працівників освіти

Урочистості до Дня працівників освіти
29 вересня у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості, у переддень Дня працівників освіти, щоденну нелегку вчительську працю відзначили по-особливому урочисто, сердечно, дуже шляхетно і в той же час з відтінком гумору.
Кажуть, що справжнім вчителем треба вродитися, і що вчитель – це не професія, а велике покликання. Щороку, буваючи на робочих нарадах, святкових зібраннях, бачимо, яка велика когорта творчих, талановитих педагогів працює в місті Знам’янка.

Ведучими вчительського свята були молоді колеги А.Бевз (ЗШ І-ІІІ ступенів № 4) та В.Шабанова (ЗШ І-ІІІ ступенів № 6). Щиросердними вітаннями свято розпочали міський голова С.Філіпенко.та начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Л.Грекова.

На свято до освітян завітав помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко, котрий теж привітав освітян і подарував цінні подарунки окремим педагогам за плідну працю та особистий внесок у розвиток освітянської галузі міста.

Яких тільки випробувань не готувала учителю неспокійна доля: надмірна робота, розчарування від творчих поразок до задоволення від успіхів учнів, безкінечна втома і друге дихання від вчасно сказаного доброго слова. Але, незважаючи на все це, педагоги зберігають вірність учительській праці та школі. В цей день було сказано в їхн6ю адресу дуже багато добрих, щирих слів любові, поваги, подяки. Не забули організатори свята про ветеранів педагогічної ниви, котрі нині на заслуженому відпочинку.

Особливі вітання звучали на адресу молодих колег, які приєднуються до лав педагогів, щоб засівати свої зерна людяності, добра, любові до дітей.

Урочистості до Дня працівників освіти

За високий професіоналізм, сумління та бездоганну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління по реалізації державної політики в галузі освіти педагоги міста були відзначені грамотами та подарунками.

Звичайно, нагород було багато, а скільки ще мистецьких подарунків! Танці у виконанні зразкового хореографічного колективу «Екстраверт» (керівники керівники М.Стукаленко, К.Степанова), зразкового хореографічного колективу бального танцю «Перлина»( керівник Н.Залєвська), зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта», (м.Кропивницький, керівник О.Ткаченко).

Зачарували своїм співом всіх присутніх А.Потоцька (лауреат Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів, солістка Кіровоградського муніципального оркестру, викладач музичного училища, м.Кропивницький), Ю.Пилипенко(актриса Кіровоградського обласного академічного українського музично-драматичного театру, м. Кропивницький), Олександр Безай - переможець Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, соліст обласної філармонії, викладач музичного училища

Урочистості до Дня працівників освіти

Свято, яке тривало більше двох годин, пролетіло як мить.

Урочистості до Дня працівників освіти

Це свято завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій та вмінням пожартувати над собою. В тому мудрість педагогів, доброта і сердечність, і їх високе покликання – вчити і виховувати.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF