Олександрівський район
Актуально / Влада / Суспільство

В Олександрівці привітали зі святом рятівників

В Олександрівці привітали зі святом рятівників
17 вересня в Україні відзначається День рятівника. Напередодні свята в Олександрівському РВ УДСНС України у Кіровоградській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята.
В Олександрівці привітали зі святом рятівників
З вітальним словом до рятівників звернулися голова районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко та начальник Олександрівського РВ УДСНС України у Кіровоградській області Сергій Костенко. Вони побажали всім успіхів в нелегкій та почесній праці, тепла, затишку та розуміння в родинах, якнайменше надзвичайних ситуацій і всього найкращого. Керівники району вручили відзнаки кращим працівникам служби цивільного захисту.

В Олександрівці привітали зі святом рятівників

За значний особистий внесок у справу захисту населення і території від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, мужність і самовідданість, виявлені при рятуванні життя людей і матеріальних цінностей, зразкове виконання службового обов’язку та з нагоди Дня рятівника Грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено диспетчера 29 державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області молодшого сержанта служби цивільного захисту Аллу Дмітрієвк, командира відділення 29 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області прапорщика служби цивільного захисту Івана Дударенка, старшого пожежного рятувальника 29 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області сержанта служби цивільного захисту Олексія Качмара, головного інспектора Олександрівського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області підполковника служби цивільного захисту Олексія Ковтуна, старшого водія 29 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області старшого прапорщика служби цивільного захисту Андрія Коновалова, фахівця з персоналу 29 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області молодшого сержанта служби цивільного захисту Ольгу Кравців, начальника відділення – старшину 29 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області старшого прапорщика служби цивільного захисту Андрія Решетняка, пожежного рятувальника 29 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області молодшого сержанта служби цивільного захисту Андрія Цимбала.

В Олександрівці привітали зі святом рятівників

Всім працівникам за самовідданість і професіоналізм, виявлені під час виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята, оголошено подяку.

17 вересня — день особливого шанування православною церквою ікони Божої Матері „Неопалима купина”, яка є покровителькою бійців ДСНС, захищає людей та їхні оселі від вогню та блискавки. З привітаннями та молитвою прийшов до рятівників архімандрит Феодосій. Він освятив особовий склад, бойові машини, приміщення ДПРЧ-29, побажав благословення та захисту Господнього і його Пречистою Матір’ю, коли рятівники просять про допомогу.

В Олександрівці привітали зі святом рятівників

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF