Новгородківський район
Актуально / Суспільство

Проводяться відновлювальні роботи в училищі

Проводяться відновлювальні роботи в училищі
З метою ліквідації наслідків пожежі в Новгородківському професійно-технічному училищі № 36, в даний час проводяться відновлювально-ремонтні роботи.
Власними силами працівників училища та небайдужих мешканців селища прибрано залишки вигорілого даху навчального корпусу та підготовлено приміщення до проведення будівельних робіт.

Проводяться відновлювальні роботи в училищі

На даний момент будівельники відновили повністю цегляну будову даху та розпочали монтаж крокв. На черзі – вкриття даху навчального корпусу металочерепицею.

Проводяться відновлювальні роботи в училищі

Для цих відновлюваних робіт депутати Новгородківської селищної ради на своїй сесії одноголосно вирішили надати допомогу у розмірі 200 тисяч гривень. Рішеннями сесій сільських рад теж буде надано допомогу на ремонтні роботи в професійно-технічному училищі №36. Так, на сьогодні Петрокорбівська сільська рада на ці цілі виділила 15 тисяч гривень. Гарний приклад подав селищний голова, колишній випускник училища Олександр Сириця, який перерахував благодійний внесок (власні кошти) у розмірі 2000 гривень для відновлювальних робіт.

В училищі відкрито і благодійний рахунок: ЄДРПОУ 02544974, МФО 823016, р\р 31550301109703\25020100 ПриватБанк – для благодійних внесків; р\р 31557301209703\25020200 ПриватБанк – для юридичних і фізичних осіб (якщо будуть вказувати в призначенні платежу на що саме: на ремонт адміністративної будівлі, придбання вікон, дверей). Якщо є бажання допомогти – будемо раді кожній гривні.

Відновлювальні роботи йдуть, матеріали завозяться, будівельники працюють і у вихідні дні. Завдання №1 для всіх – максимально виконати відновлювальні роботи до 1 вересня. І ми обов’язково їх виконаємо.

"ВК" у PDF