Світловодський район
Актуально / Влада / Суспільство

Дарунок для дітей від народного депутата України

Дарунок для дітей від народного депутата України
Напередодні святкування Дня молоді народний депутат України Олесь Довгий зробив подарунок для громади села Григорівки – дитячий майданчик для малюків.
За ініціативи сільського голови Невкритої Надії Миколаївни усі жителі взяли активну участь у конкурсі «Разом до мрії», на встановлення дитячого майданчика, який проводився за підтримки депутата у районі. Невдовзі отримали перемогу, яка надала віру в силу єдності громади на селі.

На саме свято зібралися жителі села, кому не байдуже, який відпочинок отримують діти на території. Майданчик, який має комплекс гойдалок, гірок та пісочницю привезли на передодні свята. У його встановленні брала учать громада села, це батьки та дідусі, а також не обійшлося без місцевих фермерів, які надали допомогу для облаштування дитячого ігрового осередку. На свято завітав і сам Народний депутат, який дуже піклується про своїх виборців, привітавши громаду зі святом, та подякувавши усім за підтримку. Жителі села з оплесками зустріли свого депутата, який підійшов до кожного привітавшись. Працівники сільського будинку культури організували концертну програму, в якій брали учать діти-школярі. На початку дали слово депутату Олесю Довгому та сільському голові Невкритій Надії Миколаївні, які привітали дітей та усіх присутніх зі святом, побажали мирного неба, та щоб в житті кожної людини було багато світлих та щасливих днів . В своїх виступах діти щиро дякували всім, хто приклав зусилля для того, щоб було встановлено майданчик у рідному селі. Діти, які відвідують шкільний гурток під керівництвом Обрєзкової Катерини Григорівни та Адамової Наталії Василівни презентували свої роботи, які було вручено депутату в знак подяки за його турботу та добре серце.

По закінченню урочистої частини всіх дітлахів пригостили солодощами, та запросили на майданчик. Також до цієї події на свято прийшла футбольна команда села. В цей день був зіграний футбольний матч між нашою командою та командою села Федірки з рахунком 3:1 на користь місцевих.

Виносимо щиру подяку батькам за встановлення майданчика, а також Тартикяну Айкараму Рашидовичу та Гавриленку Валерію Михайловичу за надану фінансову допомогу. Бажаємо всім мешканцям та меценатам села міцного здоров'я, довголіття, світлих і радісних днів, зігрітих людською любов'ю та Божою благодаттю.
Дарунок для дітей від народного депутата України
Дарунок для дітей від народного депутата України
Дарунок для дітей від народного депутата України
Дарунок для дітей від народного депутата України

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF