Знам’янський район
Актуально / Влада / Суспільство

Богданівська громада відзначила день села

Богданівська громада відзначила день села
19 червня Богданівська громада відзначала 107-у річницю з дня заснування рідного села. Урочисту частину свята відкрив Богданівський сільський голова А.Іващук. Привітав гостей та учасників заходу.
Керівник апарату районної державної адміністарції О.Слюсаренко звертаючись до жителів громади, підкреслила, що районна влада завжди допомагала та буде допомагати в соціально-економічному розвитку території. Так, у 2016 році до Богданівської сільської ради будуть залучені кошти державного фонду регіонального розвитку для реалізації проекту реконструкції Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені І.Г.Ткаченка.

За сприяння народного депутата України О.Довгого, у 2016 році планується реалізувати ще один проект, який буде втілений у соціальній сфері села Богданівки.

За рахунок коштів технічної допомоги проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду — ІІІ фаза» були замінені вікна та двері на металопластикові у Богданівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, придбано сільськогосподарську обслуговуючу техніку для економічного розвитку СОК «Поміч».

Вітали богданівців Антон Пустовой, помічник народного депутата України Олеся Довгого, депутат обласної ради М.Могілей, заступник голови районної ради С.Молодченко, делегації від Дмитрівської, Диківської, Володимирівської та Казарнянської сільських громад.
Керівники району та гості свята переглянули експозицію «Богданівський ярмарок», вироби народних майстрів та виставку столів достатку.

Маленькі учасники заходу відвідали безкоштовні атракціони для дітей. У рамках програми свята відбулися футбольний матч за участі команд «Буревісник» с.Богданівка та «Рос-Агро» с.Мошорине, спортивна програма «Козацькі розваги», виступ військового духового оркестру Кіровоградського гарнізону, фестиваль авторської пісні та вірша.

Протягом свята своїми виступами гостей вітали колективи Богданівської дитячої музичної школи та районного будинку культури.

Музичним дарунком для жителів Богданівки став виступ вокального колективу Новопразського будинку культури «Петриківські козаки».
На завершення Дня села відбулася розважальна програма «На хвилях ретро пісень» та дискотека для молоді.
Богданівська громада відзначила день села
Богданівська громада відзначила день села
Богданівська громада відзначила день села
Богданівська громада відзначила день села
Богданівська громада відзначила день села

"ВК" у PDF