Знам’янський район
Актуально / Влада / Суспільство

У Знам’янці привітали медиків з професійним святом

У Знам’янці привітали медиків з професійним святом
Традиційно, третьої неділі червня своє професійне свято відзначають люди, що обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу професію — медичні працівники. Як часто, саме від їх професіоналізму, відповідальності і гуманізму залежить життя людини.
А ще — від їх чуйності і милосердя. І щороку, в день професійного свята, вони чують щирі слова подяки на свою адресу від вдячних пацієнтів та визнання своєї нелегкої, але такої необхідної щоденної праці.

У Знам’янці медиків поважають і цінують. Як свідчення цієї поваги — урочисті заходи, які традиційно відбуваються у нашому місті напередодні свята. Цей рік не став виключенням. Велика святкова програма, адресована знам’янським медикам, відбулася в залі засідань міської ради, 16 червня.

Міська влада доклала всіх зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято — гарні душевні слова та яскраві музичні номери, не залишили байдужими нікого.

А ще — теплі щирі слова, які лунали від міського голови Сергія Філіпенка, секретаря міської ради Наталії Клименко, голови Знам’янської міської організації ветеранів України Ганни Бабійчук на адресу знам’янських лікарів та медичних сестер, фельдшерів та працівників швидкої медичної допомоги. За традицією, на початку заходу, кращих представників галузі вітали та нагороджували грамотами і подяками від влади міста та ветеранської організації.

Міський голова Сергій Філіпенко у своєму виступі зазначив: "Мені дуже приємно знаходитися в цій залі, вітаючи вас із професійним святом. Саме в цей день ми маємо можливість згадати всіх тих, хто розбудовував медичну галузь в нашому місті, і тих, хто, на жаль, відійшов у вічність, тих, з кого ми брали приклад у своїй роботі, і хотіли бути схожими на них. І, звичайно, вітати молодь, яка приходить сьогодні у стіни нашої лікарні і також працюють на благо нашого населення, надаючи медичну допомогу."

Звертаючись до своїх колег,виконуюча обов’язки головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка»Людмила Борисівна Полежай зазначила, що людина, яка прийняла єдине правильне рішення стати медичним працівником — це дуже добра, дуже чуйна людина, яка готова на самопожертву, тому що по-іншому працювати медиком просто неможливо.

Також, від душі привітав зі святом абсолютно всіх медичних працівників — побажав усіляких гараздів їм та їх родинам, а ще — примножувати добрі традиції лікарень – директор комунального підприємства "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради Джулай Володимир Олександрович.

Зі святом своїх колег щиро привітали і виконуюча обов’язки завідуючої Знам’янської підстанції №4 ТМО «ЦМД та медицини катастроф у Кіровоградській області» Грохольська Олена Анатоліївна,завідуюча селища Знам’янської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Ковалевська Оксана Григорівна, головний лікар обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих Мельничук Ольга Яківна.

А особливо тепло присутні в залі вітали ветеранів медичної служби, яких поздоровляла голова Знам’янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук.

Звісно, лунали вітання на адресу тих медичних працівників, які і в цей святковий день несуть свою невтомну службу, рятуючи найцінніший скарб — людські життя.

Святковий, веселий настрій цього дня дарували працівникам медичної служби неймовірно талановита малеча дитячого садочка №7 «Козачок», вихованці дитячої музичної школи ім.М.Лисенка, неодноразовий переможець фестивалю «Калиновий спів» Плохотніков Костянтин, переможець та фіналісти конкурсу Караоке-Турніру –Знам’янка Онищенко Юрій, Таран Дар’я та Валова Дар’я.
У Знам’янці привітали медиків з професійним святом
У Знам’янці привітали медиків з професійним святом
У Знам’янці привітали медиків з професійним святом
У Знам’янці привітали медиків з професійним святом
У Знам’янці привітали медиків з професійним святом

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF