Новгородківський район
Актуально / Влада / Суспільство

Привітали ветеранів з Днем Перемоги

Привітали ветеранів з Днем Перемоги
Все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. В районі їх залишилося вісім. З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги.
Привітали ветеранів з Днем Перемоги

Саме у переддень Великої Перемоги, 6 травня, голова райдержадміністрації Андрій Кочерга, голова районної ради Олександр Горбенко, селищний голова Олександр Сириця, голови ветеранських організацій району Іван Орел та селища Віктор Михайлов і помічник народного депутата України О.Довгого Антон Пустовой відвідали ветеранів Другої світової війни В.С.Стрижака, П.М.Момота, М.А.Соколовського, В.А.Жадана, К.М.Трояна з Новгородки та вручили їм Грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради, районної державної адміністрації та районної ради.

Привітали ветеранів з Днем Перемоги

Гості поспілкувалися з ветеранами, поцікавилися умовами проживання та їхнім здоров’ям, побутовими проблемами і привітали їх з наступаючим святом. Керівництво району і селища подякували воїнам-визволителям за мирне небо і щасливе сьогодення та побажали їм здоров’я, добра і всіх земних благ. Ветерани отримали також в подарунок від селищної ради – продуктові набори, а від народного депутата О.Довгого – тонометри.

Привітали ветеранів з Днем Перемоги

Теплі слова вітань з світлим святом Перемоги отримали ветерани сіл Верблюжка – М.В.Косенко, Новомиколаївка – Г.А.Видибура, Спасове – М.А.Коваль від сільських голів Любові Кулик, Володимира Орла та Сергія Ляхівця, голів ветеранських організацій цих населених пунктів та учнівської молоді. Їм цими днями щиро дякували за мир, бажали добробуту, довголіття і здоров’я та дарували подарунки.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF