Новгородківський район
Актуально / Суспільство

Мітинг-реквієм відбувся в Новгородці

Мітинг-реквієм відбувся в Новгородці
Минають роки, відлітають у вічність. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.
10 березня 2016 року в селищі Новгородка, біля меморіалу Слави відбувся мітинг-реквієм з нагоди 72-річниці визволення селища від німецько-фашистських загарбників.

В урочистостях взяли участь голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк, заступник голови районної ради Віктор Криворучко, селищний голова Олександр Сириця, представники установ, організацій та громадськість селища.

Мітинг-реквієм відбувся в Новгородці

До усіх присутніх із хвилюючою промовою звернувся селищний голова Олександр Сириця, який зазначив: "Ця важлива дата – добра нагода вшанувати доблесних оборонців і визволителів у роки Другої світової війни, тих, хто виявляв небувалий героїзм на бойових рубежах, хто відбудовував селище в повоєнні часи. Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про подвиги наших батьків, дідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні ".

Мітинг-реквієм відбувся в Новгородці

Пам'ять тих, хто поліг у боях, визволяючи селище від німецько-фашистських загарбників та тих, – хто повернувся з перемогою, але не дожив до сьогодення, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіалу Слави.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF