---
Актуально / Влада

Триває реєстрація для виступів на громадських слуханнях з перейменування міста

Триває реєстрація для виступів на громадських слуханнях з перейменування міста
Оголошені Кіровоградським міським головою Андрієм Райковичем громадські слухання щодо нової назви міста відбудуться 10 березня 2016 року у приміщенні кібернетико-технічного коледжу (ІІ поверх, актова зала) за адресою: вулиця Архітектора Паученка, 41/26.
Кожен може взяти участь у громадських слуханнях. Члени громади приходять на слухання вільно.

До початку громадських слухань проводиться реєстрація учасників громадських слухань. Незареєстровані особи не можуть брати участі у слуханнях.

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший паспортний документ. У списку учасників громадських слухань зазначаються прізвища, імена, по батькові учасників, дата їх народження, місце реєстрації, місце роботи або рід занять, ставляться підписи зареєстрованих.

Реєстрація відбуватиметься за столами реєстрації на І-му поверсі коледжу з 11.00 до 12.00 години. Початок громадських слухань — о 12 годині дня.

Бажаючі виступити на громадських слуханнях із пропозиціями та обгрунтуванням нової назви міста Кіровограда мають здійснити попередній запис особисто у кімн. 317 у приміщенні міської ради (відділ з питань внутрішньої політики) щодня з 08.00 до 17.00 (крім вихідних) до 9 березня 2016 року включно, або телефоном 24-08-85 чи електронною поштою vvp@krmr.gov.ua

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF