---
Актуально / Суспільство

Учасники АТО вирішили припинити пікет у центрі Кіровограда

Учасники АТО вирішили припинити пікет у центрі Кіровограда
Учасники антитерористичної операції з різних районів Кіровоградської області вирішили припинити пікет перед Кіровоградською ОДА. Наразі вони згортають намет, який розгорнули для ночівлі на площі Героїв Майдану, передає кореспондент УНН.
“Як ми і обіцяли, тільки дочекавшись першого засідання урядової комісії, на якій було представлено нового виконуючого обов’язки управління обласного Держгеокадастру Ігоря Рибака. На засіданні було прийнято рішення у найкоротші терміни розглянути звернення усіх учасників АТО, які отримали відмови у виділенні земельних ділянок”, - повідомив кореспонденту УНН організатор акції Олександр Вакуленко.

Також Вакуленко додав, що сьогодні мітингуючі роз’їдуться до домівках, але, якщо і на цей раз з обіцяною землею будуть затягувати, бійці протягом 2 годин повернуться на головну площу Кіровограда.

Нагадаємо, 11 лютого у Кіровограді третій день поспіль мітингують учасники АТО. В облаштованому для ночівлі наметі чергують невеличкі групи, час від часу змінюючи одна одну.

"ВК" у PDF