Актуально

Про підтримку України, битву ресурсів та кому вигідна війна в Ізраїлі

Про підтримку України, битву ресурсів та кому вигідна війна в Ізраїлі
Командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв:

«Ми розуміємо, що зараз відбувається війна ресурсів. Росія отримує свої ресурси за допомогою вісі зла — це Північна Корея, це Іран. А ми за допомогою наших партнерів, отримуючи від них засоби протиповітряної оборони, протистоїмо Росії їхніми ресурсами.

Треба розуміти, що скорочення допомоги дійсно вдарить по нашій обороноздатності. Але ми будемо боротися тим, що маємо».


Президент Латвії Едгарс Рінкевичс:

«На цю мить ми бачимо, що це (мрія відновити російську імперію XIX століття — Ред.) дійсно буде стратегічною метою Росії, якщо вони вважатимуть, що перемогли в Україні. Необов'язково, що переможуть, але вважатимуть, що перемогли, і тоді, ймовірно, виникне спокуса перевірити стійкість НАТО на міцність. Але саме тому ми робимо все можливе, щоб підготуватися».


Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо:

«Радянський режим намагався приховати докази Голодомору, і Росія досі заперечує, що це був геноцид. Зараз, коли Україна продовжує боронити себе від варварської агресії Росії, українці знову проявляють свій незламний і непохитний дух. Україна буде вільною, Україна буде незалежною, і Канада продовжить підтримувати Україну стільки, скільки буде необхідно».


Депутат Верховної Ради Олександр Мережко:

«Яка програма-мінімум Путіна? Відволікти увагу від російської агресії проти України. Я вважаю, що спецслужби Росії, які завжди мали вплив на ХАМАС і встановили дуже тісні зв'язки із цією організацією, мусили знати, що готують такий терористичний напад на Ізраїль. Вони не поділилися цією інформацією. Можливо, навіть спровокували теракт».

"ВК" у PDF