---
Спорт

«Зірка» розпочала підготовку до другої частини сезону

«Зірка» розпочала підготовку до другої частини сезону
10 січня футболісти та тренери кропивницької «Зірки» повернулися з зимових канікул. Гравці зібралися в роздягальні, були дуже раді побачити одне одного та якнайшвидше приступити до роботи.
Команда добре відпочила під час відпустки, тож, зараз, з подвійною енергією готуватиметься до поновлення боротьби в чемпіонаті України.

Зазначимо, що спочатку «Зірка» проведе невеликий навчально-тренувальний збір вдома, в Кропивницькому, де буде зроблено акцент на фізичну підготовку футболістів. А 24 січня команда вирушить на тренувальний збір до міста Ая-Напа, що на Кіпрі. Там «Зірка» буде до 23 лютого й проведе ряд контрольних поєдинків. Наразі, відомий один зі спаринг-партнерів «Зірки» на кіпріотському зборі — третього лютого команда зіграє товариський матч із польською «Віслою» з міста Плоцьк.

Також, за попередньою інформацією, перед відправленням на Кіпр передбачається масштабна селекційна кампанія у ФК «Зірка». На перегляд має приїхати близько 10 футболістів, кілька з яких із Південної Америки та Африки.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF