---
Надзвичайні події

До уваги водіїв! Несприятливі погодні умови

До уваги водіїв! Несприятливі погодні умови
Найближчими днями на території Кіровоградської області очікуються мокрий сніг, місцями мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця. За повідомленням Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології 12-14 січня по місту та області очікуються пориви вітру 10-15 м/с, сильні тумани, на дорогах ожеледиця.
У зв’язку з погіршенням погодних умов правоохоронці Кіровоградської області закликають учасників дорожнього руху бути особливо уважними та обережними на автошляхах.

Шановні водії! Суворо дотримуйтеся швидкісного режиму, уникайте різкого маневрування та гальмування, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції правил обгону, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Не наражайте себе на небезпеку в зв’язку з несприятливими погодними умовами. За таких складних умов руху враховуйте також і стан проїзної частини.

Шановні пішоходи! Запам’ятайте, що на слизькій дорозі миттєво зупинити автомобіль неможливо, адже його гальмівний шлях збільшується щонайменше вдвічі. Не ризикуйте своїм життям та здоров’ям. У дорозі радимо бути дуже уважними та з повагою ставитися до інших учасників дорожнього руху.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF