---
Благодійність

Разом до перемоги!

Разом до перемоги!
Медики 95-ї окремої десантно-штурмової бригади кожного дня рятують життя поранених захисників України. Щодня вони перевозять декілька десятків поранених військових з найгарячішого напрямку фронту, ризикуючи власним життям. 
Історії про те, як їхній реанімобіль переслідують ворожі дрони та «накриває» ворожа артилерія, що навіть деталі й вузли реанімобіля плавляться, варто почути кожному, щоб чітко усвідомлювати, що наше військо потребує нашої щоденної допомоги — донейтів.

Після чергового відходу медиків з пораненими на наші позиції, реанімобіль медиків 95-ї ОДШБ потребував термінового ремонту. У цьому їм зголосилася допомогти громадська організація «Нація Незламних» (м.Світловодськ), члени якої протягом нетривалого часу власноруч провели цілий комплекс необхідних ремонтних робіт. Допомогли їм у цьому небайдужі українці, які оперативно зібрали у фейсбуці на ремонт реанімобіля 22 тисячі гривень. Підключилися до цієї доброї справи й підприємці з Києва (фірма «Онікс») та підприємець зі Світловодська, які збільшили результати цього збору до 40 тисяч.

І вже сьогодні цей реанімобіль знову допомагає медикам 95-ї ОДШБ рятувати життя нашим захисникам, за що всі вони вдячні всім небайдужим українцям.

Разом до перемоги!
Разом до перемоги!
Разом до перемоги!
Разом до перемоги!
Разом до перемоги!

"ВК" у PDF