Актуально

Рік Щура: що символізує і чого чекати

Рік Щура: що символізує і чого чекати
Новий рік вже скоро. Віримо чи не віримо ми у те, що роком править тварина з китайського календаря, але так і хочеться дізнатися: що підготував для нас високосний 2020 рік, на скільки буде сприятливий і чого варто уникати, аби прожити 366 днів щасливо.
Рік білого металевого Щура за китайським календарем розпочнеться на місяць пізніше, ніж саме свято Нового року — 25 січня (причина зміни дат пов’язана з місячними фазами). Господар року відкриє не лише прийдешній рік, а разом з ним почнеться дванадцятирічне коло китайського календаря. І хоч щур викликає не дуже приємні асоціації, та на Сході він символізує багатство, добробут, чистоту. Білий колір господаря року символізує бездоганність, закликає бути чесними перед собою та оточуючими, а металевий — це своєрідна броня, що відведе від небезпеки, пророкує процвітання в будівництві, машинобудуванні, промисловості, садівництві та городництві. Символічна тварина привертає увагу людей до збереження довкілля.

Щур характеризується кмітливістю, винахідливістю, розумом, цілеспрямованістю, тож якщо вам хочеться мати гарні стосунки зі східною твариною, то варто бути позитивно налаштованим, розсудливим та вміти виходити зі скрутних ситуацій переможцем.

У 2020 році варто більше уваги приділяти природі, творити добро та присвятити себе благодійним справам. І хоч серед забобонів часто можна почути, що у високосний рік не варто одружуватися, та господар 2020 року обіцяє міцний і щасливий шлюб для закоханих. Недарма один з головних кольорів року — білий, який є уособленням чистого аркуша для нових починань, це стосується також зміни роботи, відкриття бізнесу, навчання, вкладів у проекти, подорожі, планування дітей та пошуків другої половинки. У жодному разі не можна ризикувати і брати великі кредити, бо щур любить обережних і обачних.

Щур обіцяє успішний рік для більшості, та його підступність говорить про те, що варто бути обачним, для отримання фінансового добробуту, кар’єрних вершин та кращого рівня життя доведеться плідно працювати.

Безперечний успіх очікує людей, народжених у рік заступництва Щура.

За матеріалами інтернет-видань
підготувала Альона Зозуля

"ВК" у PDF