Новгородківський район
Спорт

У Новгородці визначили переможців мініфутболу 50+

У Новгородці визначили переможців мініфутболу 50+
У селищі Новгородці 6 вересня відбувся чемпіонат Кіровоградської області з мініфутболу серед ветеранів 50+ сезону 2020 року.
Учасниками цієї події були чотири колективи, а саме: збірна команда міста Знам’янки та Знам’янського району (капітан Анатолій Головатенко), команда «Ягуар» з міста Кропивницького (капітан Микола Гордовий), «Новгородка» (капітан Володимир Харечко) та збірна команда ветеранів Новгородківського району (капітан Віталій Дем’яненко).

На відкритті змагань учасників привітали ветерани футболу Микола Грабовський та Микола Гордовий, а з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту подяки від за розвиток футболу Новгородківської районної федерації футболу отримали Володимир Харечко та Віктор Дубовий.

Після виконання Державного Гімну України події розгорнулися на футбольному майданчику, де кожна з команд демонструвала красивий футбол, впевнена взаємодія гравців та досвід допомагали створювати ряд небезпечних моментів біля воріт суперників, а найголовніше — це дружня атмосфера, яка панувала протягом проведення турніру.

За коловою системою команди зіграли поєдинки. Після підведення підсумків призові місця розподілилися таким чином: І місце — ФК «Ягуар», м.Кропивницький, ІІ місце — збірна команда Знам’янського району та міста Знам’янки, ІІІ місце — збірна команда Новгородківського району.

Визначили і кращих гравців змагань, ними стали Олексій Запасненко (збірна Новгородківського району) — кращий воротар та Валентин Русін (збірна Знам’янського району та міста Знам’янки) — кращий гравець.

Усі команди отримали футбольні м’ячі для розвитку футболу в районах та містах, призерів нагородили медалями та пам’ятними дипломами, а команду-переможницю — перехідним кубком від Кіровоградської обласної асоціації футболу.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF