---
Спорт

«Cool Games» визначив сильніших на змаганнях в Олександрівці

«Cool Games» визначив сильніших на змаганнях в Олександрівці
Містечко Олександрівка 14 грудня приймало відбіркові змагання Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games».
«Cool Games» має на меті впровадження інноваційних підходів до проведення уроків фізичної культури в закладах загальної середньої освіти, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшу популяризацію здорового способу життя серед учнів, підготовку суддів для проведення цих змагань.

Боротьбу за вихід в обласний фінал у спортивному залі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Олександрівського району» вели команди Олександрівського району та Дмитрівської об’єднаної територіальної громади у трьох вікових дивізіонах: старшому (хлопці та дівчата 2002-2005 років народження), середньому (хлопці та дівчата 2006-2008 років народження) та молодшому (юні спортсмени 2009-2010 років народження). Команди змагалися в п’яти активностях (видах змагань): «Біатлон», «Гулівер», «Дід Мазай і зайці», «Біг джамп» та «Флеш-слалом». У напруженій боротьбі у більшості активностей сильнішими виявились олександрівці. Вони і перемогли у командному заліку. Саме команда Олександрівського району поїде 21 грудня до міста Кропивницького на обласний фінал змагань «Cool Games».

Василь Білошапка

"ВК" у PDF