Знам’янський район
Спорт

Стартувала Першість Знам'янського району з футзалу

Стартувала Першість Знам'янського району з футзалу
9 січня стартувала Першість Знам'янського району з футзалу сезону 2017 року серед аматорських команд сільських рад та колективів фізичної культури.
Ці змагання проходять у рамках 37-ої районної Спартакіади. Участь у них беруть 9 команд: «Титан» (Петрове), «Кристал» (Володимирівка), «Колос» (Дмитрівка), «Буревісник» (Богданівка), ФК «Казарня» (Казарня), «Хлібодар» (Суботці), «Старт» (Іванківці), «Нива» (Цибулеве) та «Граніт» (Суботці). Вони грають за коловою системою (в одне коло). Ігри проходять у форматі два тайми по 25 хвилин.

Стартувала Першість Знам'янського району з футзалу

У перший день змагань молодий колектив з Володимирівки не зміг на рівних грати з «Титаном». Протягом 5 хвилин петрівчанам вдалося забити три м’ячі. Граючий тренер «Кристалу» Віталій Воровський на 18-ій хвилині матчу забив м’яч престижу. У другому таймі матчу «Титан» збільшив рахунок до розгромного — 11:2. У складі переможців 5 м’ячів забив Дмитро Томащук, який після першого дня змагань захопив лідерство у гонці бомбардирів.

На початку матчу з богданівцями, команді «Колос» зусиллями Євгена Артьомова вдалося відкрити рахунок — ударом зі штрафного завдяки рикошету він вразив ворота суперника. Наприкінці першого тайму команди обмінялися забитими м’ячами. Спочатку Олександр Довженко найкраще розібрався у штрафному майданчику суперника, а за кілька секунд до перерви Сергій Назаренко результативно замкнув дальню штангу воріт. Відзначимо, що в першій 25-тихвилинці команди мали приблизно однакову кількість небезпечних моментів, яких були чимало. У другому таймі зустрічі Дмитро Базака зрівняв рахунок, а через 5 хвилин Олександр Довженко вперше вивів уперед «Буревісник». Дмитрівська команда протягом двох хвилин зуміла відігратися й вийти вперед. Остання 10-хвилинка була за богданівцями — Олександр Паламарчук зрівняв рахунок, а Олександр Довженко забив переможний м’яч у матчі — 5:4.

«Казарня» здобула впевнену перемогу над суботцівським «Хлібодаром», забивши у кожному з таймів по чотири «сухі» м’ячі — 8:0. У складі «Казарні» дублі оформили Едмон Мхітарян, Денис Матвієвський та Олександр Зайцев. Голкіпер «Казарні» Олександр Делюрман став єдиним у першому змагальному дні, який зберіг свої ворота недоторканими.

Перші шість хвилин матчу проти «Старту» для «Ниви» були провальні. За цей короткий інтервал часу спортсмени з Цибулевого примудрилися пропустити аж чотири м’ячі. Оговтатися від такого початку зустрічі їм вдалося лише після перерви. У другому таймі «Нива» три м’ячі відіграла, але згодом один пропустила після виконання штрафного удару (покарання за шостий фол) — 8:3 на користь «Старту».
У перший день також відбувся один матч другого туру «Граніт» — «Титан». Руслан та Роман Дарьєві забезпечили «Граніту» перевагу у два м’ячі. Рахунок 2:0 тримався тривалий час. У другому таймі матчу протягом шести хвилин «Граніт» довів рахунок до 6:0. Супернику вдалося лише забити м’яч престижу — 6:1 на користь «Граніту».

Наступними вихідними планується проведення матчів другого туру Першості.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF