Світловодський район
Спорт

Хортингісти Світловодщини — чемпіони світу!

Хортингісти Світловодщини — чемпіони світу!
Вітаємо команду вихованців військово-патріотичного клубу «Козак» Світловодського району з перемогою на чемпіонаті світу з хортингу серед юнаків і дівчат, кадетів і кадеток, юніорів і юніорок та чоловіків і жінок у розділах «Двобій», «Сутичка», «Форма», «Показовий виступ» які відбулися з 17 по 20 листопада в м. Трускавець.
Хортингісти Світловодщини — чемпіони світу!
У напруженій боротьбі наші учасники одержали перемогу в змаганнях у розділі: «Показовий виступ» – особистий розряд (чоловіки 18- 35 років) Євгеній Скоренцов – чемпіон світу з хортингу, виступ якого, судді відзначили найкращим на чемпіонаті; особистий розряд (жінки 18-35 років) Анжела Садовнича – 3 місце; парний розряд (юніори 14-17 років) – Микола Огнароьв, Сергій Воробйов – чемпіони світу з хортингу; командний розряд – Олександра Сергієнко, Микола Огнароьв, Сергій Воробйов, Анастасія Скоренцова, Євгеній Скоренцов – чемпіони світу з хортингу.

Розділ «Форма» (дівчата 14-17 років) Анастасія Скоренцова єдина тринадцятирічна учасниця серед даної категорії – 3 місце. Тренер команди – Анатолій Скоренцов.

Наших спортсменів нагородили дипломами та медалями, з них 8 золотих 2 бронзові.

Участь команди хортингістів в чемпіонаті Світу з хортингу відбулась завдяки сприянню голови райдержадміністрації Сергія Твердовського, потужної підтримки Юрія Скічка, генерального директора Світловодського річкового терміналу, Олександра Мульченка, керівника організації «Світловодський цивільний «Азов» та підприємців Галини Зуєнко, Любові Замкової, Володимира Грушки, Олександра Стиценка.

"ВК" у PDF