Світловодський район
Спорт

Світловодські боксери – призери престижних Всеукраїнських змагань

Світловодські боксери – призери престижних Всеукраїнських змагань
Упродовж трьох днів, з 2 по 4 лютого, в місті Олександрія тривав 5-й Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам`яті колишнього міського голови та Почесного громадянина Олександрії, колишнього боксера Олексія Омеляновича Скічка.
Світловодські боксери – призери престижних Всеукраїнських змагань
Цьогоріч ці традиційні престижні змагання зібрали більше сотні боксерів з Києва, Дніпра, Одеси, Кривого Рогу, Броварів, Борисполя, Херсону, Полтави, Кременчука, Умані, Кропивницького, Світловодська та Южноукраїнська, а також відомих спортсменів Ізраїлю та найсильніших боксерів Молдови, що надало змаганням статус міжнародного рівня. Варто зауважити, що на змагання прибули як юніори та молодь, так і дорослі боксери, у тому числі чинні чемпіони Ізраїлю Даніель Жан-Даскало та Майкл Кургінян, майстри спорту України, призери та фіналісти чемпіонатів світу та Європи.

Тож, участь у змаганнях такого рівня стала для вихованців секції боксу Світловодської КДЮСШ№1 своєрідним тестом, який вони успішно витримали, завоювавши бронзу у своїх вагових категоріях. Так, ІІІ почесне місце у ваговій категорії 56 кг завоював Антон Селезньов (тренер Олександр Дорошенко), а у ваговій категорії 75 кг – Влад Кушнір (тренер Василь Мороз).

У коментарі «Віснику Кіровоградщини» тренер спортсменів, директор КДЮСШ№1 Василь Мороз відзначив, що участь і перемога у змаганнях такого високого рівня є важливим випробуванням для спортсменів та значним стимулом для подальших тренувань, і висловив велику подяку батькам і меценатам за допомогу в організації поїздки на змагання.

А ми вітаємо світловодських призерів та бажаємо їм нових перемог!

"ВК" у PDF