Світловодськ
Путівник Кіровоградщини / Де поїсти / Ресторани

Ресторан "Околиця"

Ресторан "Околиця"
Ресторан розташований неподалік мальовничого берега Кременчуцького водосховища, на околиці міста Світловодськ, що, без сумніву, є його перевагою.
Світловодськ, вул. Будівельників, 20
(05236) 3 07 97, 3 07 79, (067) 574 14 43
http://okolytsia.com.ua
Переступивши поріг ресторану, ви одразу потрапите у дивовижний світ українського села, та й сама будівля ресторану у вигляді сільського будинку під солом'яною стріхою суттєво виділяється на тлі індустріального пейзажу.

У ресторані є велика зала, розрахована на 60 посадочних місць, умовно розділена на окремі кабінки, які легко трансформуються, дві закриті затишні банкетні зали на 16 і 18 місць, і кабінет на 4-6 чоловік для ділових зустрічей. Окремо розташована велика "літня" зала, яка може вмістити до 100 любителів телевізійних трансляцій футболу, боксу, різних шоу-програм.

Вас приємно вразить обслуговування офіціантів у національних костюмах, а головне – неперевершена кухня "Околиці"! На ваш вибір – смачні й вишукані страви української та європейської кухні, приготовані першокласними кухарями, які щорічно підвищують свою кваліфікацію в столичній Школі ресторанного бізнесу.

Є можливість замовити страви за попереднім замовленням. Здійснюється і доставка страв додому.

У середньому, сніданок в "Околиці"обійдеться вам у 100 гривень, обід – у 150, а вечеря коштуватиме від 150 до 200 гривень.

Жива музика, відеокліпи на великому екрані, зручний танцпол під величезним дубом в центрі залу, лазерне шоу, світлова музика доповнять Ваш танцювальний вечір. А шанувальники більярду зможуть прекрасно провести час у більярдних залах ресторану – закритому Кавовому, Червоному чи Зеленому з російськими більярдними столами американским пулом.
Ресторан "Околиця"
Ресторан "Околиця"
Ресторан "Околиця"
Ресторан "Околиця"
Ресторан "Околиця"
Ресторан "Околиця"