Знам’янський район
Спорт

У Знам’янці відбувся турнір з футзалу серед аматорських команд

У Знам’янці відбувся турнір з футзалу серед аматорських команд
До 72-ї річниці визволення м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників у спортивному залі КДЮСШ був проведений вже традиційний турнір з футзалу серед аматорських команд.
Ця традиція підтримується з 2002 року. У турнірі зазвичай беруть участь команди міста Знам’янка та Знам’янського району, цього разу таких команд було 10.

Впевнену перемогу в турнірі виборола команда «Дельта» м.Знам’янка, друге і третє місце посіли, відповідно, команди «Знам’янка-ІІ-І» і «Знам’янка-ІІ-ІІ» смт Знам’янка Друга.

За традицією команда-переможець нагороджена кубком, а гравці команд-призерів медалями. Крім того, організатори зустрічі передбачили пам’ятні нагороди, їх отримали: кращий захисник – Хорольський Дмитро («Знам’янка-ІІ-І»); кращий бомбардир – Запорожець Євген («Знам’янка-ІІ-ІІ»). На високому професійному рівні провела турнір бригада арбітрів на чолі із Віталієм Дем’яненко, який був відзначений медаллю.

У нагороджені команд взяли участь міський голова С.Філіпенко та начальник відділу молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому Р.Ладожинська.

У Знам’янці відбувся турнір з футзалу серед аматорських команд

Вітаючи гравців, С.І.Філіпенко зауважив що дуже добре, коли в місті є гарні традиції, які передаються і шануються. Сьогоднішній турнір з футзалу – це одна з таких традицій, спортивна традиція, яка вшановує важливу для Знам`янчан дату – День визволення від окупантів.

Будь-які спортивні змагання демонструють, насамперед, волю до перемоги – саме це прагнення допомагало бійцям і у Великій Вітчизняній війні і зараз на Донеччині...

Всім нам відомий вислів: «О спорт – ти мир», свідчить про те, що спортивна боротьба це мирна боротьба що не руйнує, а створює, створює перемоги, досягнення, досвід. Тому приємно, що окрім гарної спортивної підготовки, наші гравці зазвичай демонструють такі якості як взаєморозуміння на полі, повага до суперника, дружня підтримка.

Міський голова пообіцяв докласти зусиль для того, щоб у Знам`янці спорт, а зокрема футбол, розвивалися, і знам’янчани пишалися досягненнями та перемогами спортсменів не лише в області, а й в Україні, а можливо й у світі.

Щороку рівень турніру зростає, що дає можливість продемонструвати свої здібності як молодим гравцям, так і ветеранам. Тож побажаємо гравцям подальшої наснаги, міцного здоров’я та незабутніх перемог.

"ВК" у PDF