Світловодський район
Спорт

Кубковий виїзд світловодських ветеранів футзалу

Кубковий виїзд світловодських ветеранів футзалу
Уже традиційно на початку лис-топада команда ветеранів футзалу віком 45+ міста Світловодська взя-ла участь в Кубку України і посіла V місце.
У селі Білозір’ї на Черкащині світловодські хлопці змагалися з командами Мелітополя, Одеси, Києва, Черкас.

У першій зустрічі з «Медіаною»(Мелітополь), за цілковитої ігрової пе-реваги прикро поступилися 1:2, хоча однозначно повинні бути перемагати. У другій зустрічі першого ігрового дня без шансів програли «Чорному морю» з Одеси 2:8. Другий ігровий день виявився більш вдалим. Хоча і поступилися команді «STAVNI KYIV»(Южноукраїнськ) 3:9, зате впевнено перемогли господарів з міста Черкас 6:1. І хоч Світловодськ вибув на попередній стадії, поступившись за додатковими показниками при рівній кількості очок Мелітополю, хлопці, як завжди, проявили характер і наполегливість. Бо на сьогодні у боротьбі з командами-суперницями, що складаються з професійних футзалістів («Чорне море» і «STAVNI»), шансів практично немає в силу різного ігрового рівня, але суперників з інших, бодай і обласних міст, світловодчани вже навчилися перегравати.

Щира подяка спортсменам-вете-ранам Олександру Опришку, Юрію Бойку, Станіславу Боровському, Володимиру Щербині, Сергію Макогону, Юрію Оришичу, Олексію Погреб-няку, Олександру Волощуку, Андрію Беляеву, Михайлу Штиволі за їхню самопожертву, любов до спорту та ігрове довголіття. Також особливо хочеться відзначити матеріальну допомогу Сергія Гросула і Владислава Терещенка, які матеріально підтримали ініціативу команди і зменшили тягар, який спортсмени-ветерани змушені самотужки нести за умови абсолютної байдужості спортивних функціонерів та владних структур міста, власними силами і коштом популяризуючи місто Світловодськ на спортивній мапі України.

Сподіваємося, що нова амбітна молода влада Світловодська зверне увагу і підтримає спортивну громадськість міста та футбол зокрема.

Бажаємо подальших здобутків, перемог та міцного здоров’я ветеранам футболу та усім жителям Світловодська.

Михайло Штивола
Кубковий виїзд світловодських ветеранів футзалу
Кубковий виїзд світловодських ветеранів футзалу
Кубковий виїзд світловодських ветеранів футзалу

"ВК" у PDF