Онуфріївський район
Спорт

Футбол

Футбол
У суботу, 3 жовтня, в рамках чемпіонату Онуфріївського району з футболу команда «Чайка» (с.Успенка) приймала на своєму полі команду «Рубін» (сел. Онуфріївка).
У «Чайки» голкіпером і капітаном був Олександр Євдокименко, в «Рубіна» ворота захищав Владислав Садовий, а капітаном команди був Микола Піщан. Обслуговувала матч бригада арбітрів з міста Олександрії у складі Валерія Клименка, Дмитра Боровка та Олександра Архіпова.

По свистку арбітра розпочалася досить гостра боротьба за перемогу. «Рубін» програв на своєму полі «Чайці» з рахунком 0:3, і, щоб вийти у фінал, йому потрібно було забити не менше чотирьох м’ячів і не пропустити жодного. Перший тайм пройшов з постійними атаками на ворота гостей та господарів поля, але м’ячі летіли мимо воріт. Добре захищали ворота голкіпери.

Перший тайм закінчився з рахунком 0:0. У другому таймі біля воріт «Чайки» було порушення правил. Арбітр призначив одинадцятиметровий. Футболіст «Рубіна» Дмитро Ніколаєв розбігається, удар — і м’яч у сітці воріт. 1:0 — «Рубін» повів у рахунку. «Рубін» доклав усіх зусиль, щоб виграти, але матч закінчився з рахунком 1:0. «Рубін» виграв у «Чайки», але програв вихід у фінал, утім отримав можливість боротися за ІІІ місце в чемпіонаті.

У неділю, 4 жовтня, продовжувався чемпіонат Онуфріївського району з футболу. «Колос» (сел.Павлиш) приймав на своєму полі «Ниву» (с.Млинок). У попередній грі «Колос» переміг «Ниву» з рахунком 3:2. (Вигравши на своєму полі, він вийде у фінал).

Ворота «Колоса» захищав Дмитро Апін, капітаном був Ігор Приліпко. У «Ниви» ворота захищав Ростислав Якименко, а капітаном був Юрій Чубаров. Обслуговували матч бригада арбітрів у складі Олександра Кожушка, Івана Стоєва та Віталія Бойка.

Розпочалася досить гостра боротьба між командами за вихід у фінал: м’яч постійно літав від воріт до воріт. Недалеко від воріт «Ниви» футболіст «Колоса» б’є штрафний, м’яч летить до воріт — і футболіст «Колоса» Василь Яковенко (№12),посилає його у ворота. 1:0 — « Ко-
лос» повів у рахунку. З таким рахунком закінчився перший тайм. У другому таймі футболіст «Колоса» Геннадій Клименко (№11) забиває другий гол. Крапку у грі поставив Геннадій Клименко, забивши головою третій, красивий гол у ворота «Ниви». 3:0 — « Колос» в ийшов у ф інал і б уде боротися з «Чайкою» за титул чемпіона району. «Нива» і «Рубін» будуть боротися за ІІІ місце.

Матч «Колос» — «Нива» привернув велику увагу до шанувальників казино https://forfaiters.org/. Було багато вболівальників не тільки з Павлиша, а також з району і з сусідніх міст. Павлишани гаряче підтримували свою команду оплесками, били в бубон, палили шашки з кольоровим димом.

Владислав Овчаренко
Футбол
Футбол
Футбол
Футбол
Футбол
Футбол
Футбол
Футбол
Футбол

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF