Олександрівський район
Спорт

Успіхи олександрівських легкоатлетів

Успіхи олександрівських легкоатлетів
У селищі Лазурному Херсонської області з 18 до 20 вересня включно проходив чемпіонат України з легкоатлетичного чотириборства серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву 2007-2008 років народження, де змагалися 282 учасники з 20 регіонів України. Змагання включали стрибки в довжину, метання м’ячика, біг на 60 метрів та біг на 500 (дівчата) і 600 метрів (юнаки).
Команда комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Олександрівського району» виборола перше командне місце серед 25 команд ДЮСШ.
Олександрівці набрали 690 очок, на очко випередивши ровесників з Харкова і на 102 очки — юних спортсменів з Нової Одеси на Миколаївщині, які стали відповідно другими і третіми. У складі нашої команди успішно виступили Володимир Голобородько, Дарина Голубець, Ельвіра Безпала, Валентина Бондаренко, Аліна Горшкова, Віталій Третяк, Вікторія Гончаренко, Аліна Сінкевич, Марія Іваничко, Тарас Ульянич, Ігор Шеремет та Дмитро Бульбак.

* * *
У цей же час у місті Луцьку на Волині точилися баталії командного чемпіонату України з легкої атлетики серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл 2003 року народження і молодших. У складі команди Кіровоградської області гідно виступала вихованка олександрівської школи легкої атлетики Владислава Чернишова. Дівчина встановила особистий рекорд у бігу на дистанції 100 метрів. Це дозволило їй посісти сьоме місце в особистому заліку.

Василь Білошапка

"ВК" у PDF