Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» і «Старт» — нічия

«Рубін» і «Старт» — нічия
12 вересня в рамках другого кола чемпіонату Онуфріївського району з футболу онуфріївський «Рубін» приймав на своєму полі команду «Старт» (с.Василівка).
Капітаном «Рубіна» був Сергій Троян, ворота захищав Владислав Садовий. У «Старта» капітаном був Олександр Ложченко, а голкіпером — Роман Сніжко. Судив матч Олександр Придолюк.

По свистку арбітра розпочалася боротьба за перемогу. М’яч переміщався від воріт до воріт. «Старт» міг відкрити раху-
нок. Недалеко від воріт «Рубіна» було порушення правил. Арбітр назначив штрафний. Вистроїлася стінка. Удар, м’яч летить вище стінки і потрапляє в руки голкіпера «Рубіна», який правильно вибрав місце у воротах. Знову штрафний біля воріт «Рубіна», але добре зіграв голкіпер, піймавши м’яч. Відкрити рахунок першим міг «Рубін». Футболіст б’є кутовий, м’яч зрізає головою у ворота другий футболіст, але м’яч пролетів трохи вище перекладини. Так пройшов у постійних атаках перший тайм і закінчився з невідкритим рахунком 0:0.

У другому таймі «Рубін» починає атакувати ворота «Старта» більш активно. За порушення правил арбітр назначає одинадцятиметровий у ворота «Старта». Ігор Волошенко, який грав під номером 7, розганяється і б’є по воротах «Старта» — і м’яч влітає всітку воріт. 1:0 — «Рубін» відкрив рахунок. Гра стає ще більш напруженою. Були зіткнення, травми і надання медичної допомоги.

Рахунок 1:0 на користь «Рубіна» протримався недовго. Футболіст «Старта» Дмитро Кибальчук, який грав під номером 8, вийшов один на один з воротарем «Рубіна», який вибіг, щоб перехопити м’яч, а Дмитро послав круглого у пусті ворота. Рахунок стає 1:1. «Рубін» докладає усіх зусиль, щоб виграти, але часу на це уже не вистачає. Свисток арбітра — і матч закінчився з рахунком 1:1.

Владислав Овчаренко
«Рубін» і «Старт» — нічия
«Рубін» і «Старт» — нічия
«Рубін» і «Старт» — нічия

"ВК" у PDF