Новгородківський район
Спорт

Команда новгородківських дівчат на ІІІ місці в обласному турнірі з мініфутболу

Команда новгородківських дівчат на ІІІ місці в обласному турнірі з мініфутболу
20 серпня у м.Долинська, на КСК «Колос», відбувся lll обласний турнір з мініфутболу серед дівочих команд під назвою «Майбутні чемпіонки».
Участь у турнірі традиційно брали три команди: «Новгородка» (сел.Новгородка, представник Євгеній Захожий), (м.Кропивницький, представник Олексій Стрельцов), «Сокіл» (м.Долинська, представник Володимир Шведюк).

Перед початком змагань привітали команди з футбольним святом та побажали успіхів і перемог голова оргкомітету проведення змагань Володимир Шведюк та голова Асоціації жіночого футболу Кіровоградської області Олексій Стрєльцов.

Команди грали між собою по коловій системі, два тайми по 15 хвилин.

Згідно із жеребкуванням першими розпочали поєдинок господарі та гості ФК «Новгородка».

Гра виявилася цікавою і напруженою та закінчилася з рахунком 5:2 на користь дівчат з команди «Сокіл». У другому матчі «Багіра», яка має все ж більший досвід виступів у різних турнірах, насамперед чемпіонатах України, впевнено перемогла ФК «Новгордка». У третьому матчі гості з Кропивницького також святкували перемогу над господарями. У турнірній таблиці команди розташувалися наступним чином: Ill місце — «Новгородка», Il місце — «Сокіл», I місце — «Багіра».
Церемонія нагородження відбулася в розширеному форматі. Наймолодші гравчині: Поліна Панченко (ЖФК «Новгородка»), Анна Шептенко (ЖФК «Багіра»), Вікторія Пащенко (ЖФК «Сокіл») отримали відзнаки. У номінаціях кращою воротаркою стала Ірина Бочковська (ЖФК «Новгородка»); краща бомбардирка — Юлія Лигуша (ЖФК «Багіра»); краща кравчиня — Ірина Гудзикевич («Сокіл»). Організатори вручили дітям кубки, медалі, грамоти, статуетки та пригостили піцою.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF